Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 32 reviews

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om eerlijk te zijn een beetje teleurgesteld. Afgelopen periode meerdere keren bij jullie besteld. De sushi was altijd van hoge kwaliteit, vol smaak en súper vers. Vandaag was de rijst klam, de chips taai en de sushi helaas niet vers. Ik weet niet of de bezorger te lang onderweg was of de ingrediënten van gisteren waren maar er is ruimte voor verbetering. De volgende keer beter!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had wel gevraagd voor bezorging rond 19.30 en had het eten om 18.00 al voor de deur staan, nu was ik gewoon thuis dus het maakte mij niet zoveel uit maar wilde het wel even laten weten! Het was super lekker en zag er echt fantastisch uit

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net iets te laat met bezorgen maar de kwaliteit was top!! Genoten!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 4 rollen in de Love-Box, we hebben ze met liefde opgegeten. Heel divers en heerlijk van smaak, kortom het smaakt naar meer. Ook fijn dat het bezorgd wordt. TOP!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Súper

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was heerlijk. een smaakexplosie van verrassende combinaties.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg laat, bezorger verontschuldigde zich wel 10x. Wel super lekker as usual!!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijk, en zelfs iets tevroeg bezorgd. Maar omdat we er toch al enorm naar uitkeken😋.. zijn we lekker meteen gaan eten. Topservice weer, gaat nooit vervelen, die allerlekkerste sushi..

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Eten werd op tijd bezorgd.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! 🤤😋

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi gepresenteerd en nog belangrijker: heerlijk en smaakvol. Echt top!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, top. Hiervan word je gewoon blij en ook nig thuis bezorgd😍

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: verrukkelijk!!!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na alle positieve reviews moest ik toch zelf ook van Eddy s sushi proeven. En nu ze ook buiten Venlo bezorgen had ik eindelijk de kans. Wauw, de sushi was werkelijk heerlijk en ziet er ook nog eens prachtig uit!! Jammer dat er op de site geen foto's staan, want de omschrijving doet geen recht aan de sushi die je daadwerkelijk ik krijgt. Bezorging ook nog eens tip top op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede kwaliteit en ruim op tijd gebracht

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super netjes op tijd!!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, sushi zag er prachtig uit, de maandrol in het bijzonder. Goede service... iedere keer weer een genot..

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushirollen waren lekker en heel goed op smaak. Er zaten wel 2 rollen bij, de chicken truffel en de zalm tartaar waar in verhouding wel heel veel rijst omheen zat, dat was jammer. Dat ging wel ten koste vsn de smaak. Er lagen 7 rollen op 1 schaal, dat is eigenlijk te veel. De rollen die op de kopse kant lagen, lagen dubbel opgestapeld. Hierdoor was het moeilijk ze goed te kunnen scheiden waardoor ze kapot gingen en waren niet alle stukjes bedekt met topping, jammer want dat geeft toch de smaak! Tot slot hadden we 2 schaaltjes zeewier besteld, die was de bezorger vergeten en is ze in Venlo gaan halen. Dit maakte dat het zeewier een uur later pas arriveerde, toen we eigenlijk al bijna klaar waren. Ook stond daar niets van een goedmakertje o.i.d. tegenover, jammer. De vorige keer was ik heel tevreden over de bestelling, maar dit keer waren er helaas toch echt een aantal minpuntjes.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer op tijd bezorgd. Heerlijke verse sushi. We hebben er weer van genoten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zag er heel goed uit, mooi gepresenteerd en keurig op tijd bezorgd. Het heeft ons heerlijk gesmaakt. Helaas hebben we wel de gehele avond een slecht gevoel van oprisperingen en een misselijk gevoel gehad na het eten. Dat was erg jammer en hebben we nog nooit eerder gehad na het eten van sushi. Dit was voor ons de eerste keer bestellen bij Eddy’s sushi.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, maar de stukken waar aan de dikke kant. Het was niet altijd even makkelijk om een stukje in een keer in de mond te doen. Door in plaats van 8 stukken bijvoorbeeld 10 stukken uit de rol te halen, lijkt het meer en is het makkelijker te eten.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Helemaal niks op aan te merken, het was heerlijk!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En ruim optijd!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating