Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Suzanne
17 juni 2024

Het eten ook tussen 17 en 18 uur bezorgen! En niet pas om 18:30. En zou prettig zijn dat jullie telefonisch bereikbaar zijn.

Sas
16 juni 2024

Gewoon top!

Vera
16 juni 2024
Pam van den Hombergh
15 juni 2024

Om 16.50 besteld. Bezorging kan alleen in tijdsblokken van een uur. Tussen 18.00 en 19.00uur zou het geleverd worden. Uiteindelijk werd ik om 18.58 gebeld dat de bestelling er om 19.20uur zou zijn. Uiteindelijk was de bestelling er om 19.30uur. De sushibox was verder top.

Marieke Bovee
15 juni 2024
Mariet harsveldt
14 juni 2024

We hebben weer heerlijk gegeten. Het enige is dat ze iets kleiner mogen zijn dat t wat makkelijker eet.

Josse
14 juni 2024
Fenne Vogels
13 juni 2024

Ik had aangegeven dat ik was geslaagd maar kreeg geen gratis rol zoals aangegeven op de socials

Marisca
9 juni 2024

Top Sushi heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
5 juni 2024

Al een lange tijd geen sushi meer van Eddy gegeten. Nog steeds mooie, verse heerlijke sushi, mijn complimenten.

Meussen
2 juni 2024

Dag vooruit besteld vervolgens komt het eten om 18:30 terwijl aangegeven was tussen 17:00-18:00. Om 18:17 belt de bezorger dat hij later is

Vera
26 mei 2024

Heerlijke sushi, ruim op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
26 mei 2024

Heerlijk, beetje vreemde combinaties van smaken soms maar goede kwaliteit!

Kim
24 mei 2024

Super lekker!

Marian
19 mei 2024

Heerlijk, zoals altijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
16 mei 2024
T Leijsten
12 mei 2024

Optijd en lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine Rongen
12 mei 2024

Lekker en vriendelijke bezorging. Ze belde van tevoren dat ze 10 minuutjes later waren dan de afgesproken bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gaby Versleijen
7 mei 2024

Ik had gekozen voor bezorgen tussen 18.00-19.00, maar kreeg mijn bestelling al om 17.45. Ik was gelukkig net thuis, maar was niet handig geweest als ik er nog niet was. Verder was het eten weer echt top!

N.
6 mei 2024

Weinig smaak, sinds ze zich richten op afhalen en bezorgen en ' productie' draaien hebben ze veel ingeleverd. Erg jammer, en zeker voor die prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grubbenvorst
5 mei 2024
Eva
5 mei 2024

Hoi, de sushi die wij gisteren aten viel ons eigenlijk heel erg tegen. Het smaakte niet vers, het was niet meer crunchy en over het algemeen zompig. Ook heeft mijn vriend de hele nacht buikklachten gehad. Jammer, we gaan het niet meer bestellen.

Cuppen
4 mei 2024
Teuntje Deen
27 april 2024

Kwaliteit vind ik de laatste tijd wat minder. Laatste keren geen wasabi of maar amper sojasaus gekregen. Ook geen gebakken aardappelchips voor de picasso roll. Sushi ziet er vaker wat rommelig en snel gemaakt uit

Arjan
20 april 2024

Wij bestellen al jaren bij Eddy's Sushi en elke keer is het weer heerlijk. Gisteren ook weer genoten van een Combi 4 box. Echter hebben wij wel het vermoeden dat ook hier de krimpflatie heeft toegeslagen. De 4 rollen waren beduidend kleiner dan bij onze eerdere bestellingen.

Henry
14 april 2024
Nicole
12 april 2024

Smaakte goed zoals altijd. Echter miste op een van de rollen de topping. Ook miste de stokjes, wasabi en sojasaus

Sjoerd
7 april 2024

Hoewel de sushi zoals altijd weer perfect eruit zag en smaakte en ook mooi op tijd bezorgd werd heb ik toch wat aanmerkingen. Ik zou er nl standaard stokjes, soja saus, gember en wasabi bij doen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim Sassen
2 april 2024

Geen sojasaus voor bij de sushi en geen zeezout bij de madame, erg jammer! (Is dat niet meer standaard?)

Jacqueline Kleuskens
1 april 2024

Het was heerlijj

Paulien
31 maart 2024

Bezorging netjes binnen het tijdsvlak. Eten zoals andere keren weer heerlijk. Enige minpunt is dat ik het zo lekker vindt dat ik baal als ik al vol zit en er nog rolletjes op de schaal liggen. Kortom: heerlijke sushi!

Nelleke
30 maart 2024

Fijn op tijd en lekker !

Sarah
30 maart 2024

Weer genoten!

Gerits
25 maart 2024

Heerlijk! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jill willems
21 maart 2024

wij bestellen vaker bij Eddy gezien het de beste sushi is in deze omgeving. onze klanten/collega's uit het buitenland (brasilie, spanje en italie) zijn dol op deze sushi en waren blij dat ze nu weer eddy sushi hadden met de lunch.

Berend
20 maart 2024
John Stultjens
20 maart 2024

Prima. Zoals altijd

Lianne
20 maart 2024

Super lekker…

Nelleke
16 maart 2024

De Sushi is heerlijk! Bezorging was een klein uurtje later, maar we werden netjes gebeld met uitleg waarom en hoe lang het nog ging duren. Andere keren waren ze altijd op tijd met leveren. Kan altijd gebeuren en dan is het fijn dat ze je informeren!

Suzanne
15 maart 2024

Weer super genoten van de heerlijke sushi! Altijd goede kwaliteit, top!

A
8 maart 2024

Helaas zat in een kids box wel een verrassing en snoepjes en in de andere niet. De kaas was korrelig en hard tov eerdere bestellingen, geen verbetering als je het ons vraagt.

Marisca
4 maart 2024

Zoals altijd heerlijke Sushi gegeten. Zoon had alleen een haar in de Sushi zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse Verstegen
2 maart 2024
Loes Holtermans
1 maart 2024

Na de vorige keer een minder goede ervaring. Nu was de bezorging top op tijd. En de sushi was heerlijk! Top!

Derks
27 februari 2024

Verkeerde bestelling ontvangen daarna gebeld; niet meer bereikbaar , vandaag gebeld krijgen we het verzoek om donderdagmiddag zelf weer terug te bellen.. dit noem ik geen service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Straten
25 februari 2024

Su-per lekker!

Berend Brouwer
25 februari 2024

De sushi die we hebben ontvangen was top. Alleen miste ik de Pike Bowl die ik op een later moment besteld heb bijnier uiteindelijk bezorging. Als het goed is hebben jullie die ergens over gehad. Hij stond wel op de bon maar zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

julius
22 februari 2024

Eten zou tussen 17-18h bezorgd worden, maar kwam uiteindelijk pas na 18.30 aan. Bezorger was dus een dik half uur te laat en een deel vergeten die hij nog kwam nabrengen. Hierdoor een andere evenement op de avond moeten afzeggen helaas. We hebben in de tussentijd jullie meermaals telefonisch proberen te bereiken maar ook dit was niet mogelijk, service een dikke onvoldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Cuijpers
20 februari 2024

Top

Leon
18 februari 2024

Was weer erg lekker en netjes op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominique
18 februari 2024

Joeks moeten jullie vast in assortiment doen! Was heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
16 februari 2024

Bestelling pas na 2!!!! uur geleverd, telefonisch was er niemand te bereiken en ben ook niet gebeld om even te melden dat het later werd!

Mariska
15 februari 2024

Het zou bezorgd worden tussen 17-18u., en werd uiteindelijk 18:55u. bezorgd. Tussendoor geprobeerd telefonisch contact op te nemen om te vragen wat verwachte levertijd zou zijn (zodat ik evt. kids wat anders te eten kon maken als ik wist hoe lang het duurde) maar telefonisch niet bereikbaar (en voicemail vol melding). Erg vervelend als je met hongerige kinderen thuis zit te wachten. En ook geen mogelijkheid om buiten deze publieke beoordelingssite om klacht te uiten, jammer.

Anke
15 februari 2024

Veel te laat bezorgd, zijn niet telefonisch bereikbaar. Inbox voicemail vol. Schandalig. Niet de eerste keer dat dit gebeurd.

Loes Holtermans
15 februari 2024

De bezorger was heel aardig en excuseerde zich meteen. Maar onze bestelling was meer als een uur te laat! Heel jammer! Telefonisch kregen we geen contact en er is ook geen contact met ons opgekomen. Jammer dit! Het eten was heerlijk. Maar doordat het veel te laat kwam hadden we ondertussen maar een boterham gegeten. Dit moet toch niet kunnen eigenlijk! Jammer Eddy’s

Nils Aerts
14 februari 2024

Eten was lekker maar vervolgens 2 uur te laat. En niemand konden we telefonisch bereiken. Erg jammer.

Hartman
14 februari 2024

Heerlijk!

Maaike
13 februari 2024

1.5 uur later dan gevraagd. Half uur officieel later. Niet van jullie gewend. Sushi was weer lekker.

Annelisa
5 februari 2024

Zat een stuk plastic tussen de sushi 😞

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
4 februari 2024

HEERLIJK!!!

Amber
3 februari 2024

Wij kregen geen wasabi of überhaupt sojasaus er bij. En er stond niet op geschreven welke de vegetarische variant was.

Sonja
29 januari 2024
Anke
27 januari 2024

Altijd even lekker, de spareribs zijn een aanrader.

Laura K
25 januari 2024

Vriendelijke bezorger

Liesbeth
25 januari 2024

Helaas heeft Stan van Eddy Sushi niet de klantvriendelijkheid award gewonnen. Als je sushi bestelt met bezorgtijd tussen 17u en 18u. En rond 18:10 is het er nog niet en je belt omdat je straks weg moet. En er wordt door Stan gezegd oja de bezorger stond in de file en komt er nu aan. En je vraagt of ze dan de volgende keer wellicht even kunnen bellen als het vertraagd is (want dat wisten ze blijkbaar al). En je wordt dan bijna uitgelachen (althans zo klonk het). Tsja. Dan heb je voor mij een heel andere award gewonnen. En die zal ik hier maar niet hardop neerzetten.

Marc
20 januari 2024

Zoals altijd … gewoon prima!

Simone maessen
20 januari 2024

Weinig soyasaus

ftonoli87@gmail.com
13 januari 2024
Anne de Swart
12 januari 2024

Super lekker zoals altijd! Alleen had ik aangegeven dat ik geen wasabi en twee chopsticks wilde bij de bestelling (tegen vervuiling, zoals jullie ook promoten). We kregen helaas toch wasabi en drie chopsticks, wat we helaas weer weg hebben moeten gooien. Dat wilde ik even laten weten, want het is zo’n goed initiatief van jullie!

Dominique
11 januari 2024

Snel gebracht en heerlijk eten!

Dick van Mierlo
8 januari 2024

Heb het opgehaald. Was sneller dan verwacht klaar en de medewerkster was zeer vriendelijk. Top!

Saskia
7 januari 2024

De sushi is altijd heerlijk! Nu alleen op de surf en turf rol te veel peper, een smaak die overheerste en afleidde van de echte lekkere smaak. Dit zijn we niet gewend en was erg jammer. Volgende keer beter hopelijk.

Katja Muijres
7 januari 2024

Lekker en op tijd!

van E
3 januari 2024

Heerlijk, mooie presentatie, TOP

Jolanda Huijs
3 januari 2024

1,5 uur te laat... telefoonnummer niet bereikbaar. Je weet totaal niet waar je af en aan bent. Hele slechte service!

Reactie van Eddy's Sushi

Hoi Jolanda, inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en wij hopen dat het naar wens is opgelost.

Anke van Well
2 januari 2024

Enorm lang moeten wachten op onze bestelling. Een uur lang geprobeerd jullie te bereiken, kreeg een uur lang direct voicemail. Niks laten weten over de verzorging die een uur te laat was, niet bereikbaar. Ook niet via Instagram, daar namelijk ook berichtje gestuurd. Erg vervelend!

Reactie van Eddy's Sushi

Hoi Anke, inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en wij hopen dat het naar wens is opgelost.

Kleuskens
1 januari 2024

Vond de sushi deze keer echt van mindere kwaliteit dan normaal , was klef leek wel of hij niet vers was . Jammer normaal is dit niet het geval

Nicole Heijs
31 december 2023

Gewoonweg heerlijk 😋

Tamara
31 december 2023

Zoals altijd top kwaliteit en lekker

Verhoosel
28 december 2023
Wil
27 december 2023

Vori jaar hadden we oa de surf en turf box . Deze was veel gevarieerder dan de Kerstbox van dit jaar, deze was niet zo smaakvol. De tataki's waren weer heerlijk, evenals de spare ribs .

Lesly
26 december 2023

Werelds!

Robert
25 december 2023

Zoals altijd….. Top Sushi en super lekker!!

Klazien Derix
24 december 2023

Goeie service. Precies op tijd bezorgd. Heerlijke sushi

Caroline
24 december 2023

Heerlijk genoten van een kerst avond met eddy's sushi.. altijd lekker eten en heel gemakkelijk zelf op te warmen.

Familie Kuik
24 december 2023

T is en blijft een waanzinnige smaaksensatie ! Fijne feestdagen 🎄🎅

Bianca
23 december 2023

Was de eerste keer erg goed!!

Vergeldt-Verhaegh
21 december 2023

Bestelling was laat. Maar de bezorger belde netjes.

Nicole
21 december 2023

Kip poke bowl was niet lekker. Dit was al de tweede keer. Ben ik niet gewend, maar de kipstukjes waren niet lekker.

Fleur
21 december 2023

Lekker en veel vega opties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
20 december 2023

Was weer erg lekker en netjes binnen de aangegeven tijd afgeleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelleke
20 december 2023

Fijne service! Kon de bestelling nog aanpassen na plaatsen! Aardige mensen en ook zeer flexibel! De lucky boxen zijn een aanrader voor kleine kinderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
15 december 2023

De prijs is pittig, maar het zijn dan ook de beste en lekkerste shushi's

dominique
13 december 2023

Perfect!

Henk
9 december 2023

Lekker gesmuld van heerlijke verse sushi. Top kwaliteit 😋

patrick van mil
9 december 2023

sushi was prima, bezorging was netjes en mooi op tijd

Susanne Besseling
6 december 2023

De rijst was erg droog. Droger dan normaal.

Rutten
6 december 2023

Wederom besteld bij Eddy's. En weer geleverd op afgesproken tijdstip met mooie opgemaakte sushi schalen. Sushi ziet er vers uit en is met zeer mooie producten samengesteld, kleurrijk en bovenal smakelijk. .Echt een aanrader voor als je ook gasten krijgt en iets feestelijks voor wilt schotelen. TIP; Wel handig om zelf nog sojasaus op voorraad te hebben. Deze word meegeleverd maar wanneer je veel hebt besteld is het niet voldoende. Stokjes worden ook meegeleverd evenals groentechips. Kortom, een 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhoeven
27 november 2023
Sarah Noten-Putker
23 november 2023

het was weer heerlijk