Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Leon
18 februari 2024

Was weer erg lekker en netjes op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominique
18 februari 2024

Joeks moeten jullie vast in assortiment doen! Was heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
16 februari 2024

Bestelling pas na 2!!!! uur geleverd, telefonisch was er niemand te bereiken en ben ook niet gebeld om even te melden dat het later werd!

Mariska
15 februari 2024

Het zou bezorgd worden tussen 17-18u., en werd uiteindelijk 18:55u. bezorgd. Tussendoor geprobeerd telefonisch contact op te nemen om te vragen wat verwachte levertijd zou zijn (zodat ik evt. kids wat anders te eten kon maken als ik wist hoe lang het duurde) maar telefonisch niet bereikbaar (en voicemail vol melding). Erg vervelend als je met hongerige kinderen thuis zit te wachten. En ook geen mogelijkheid om buiten deze publieke beoordelingssite om klacht te uiten, jammer.

Anke
15 februari 2024

Veel te laat bezorgd, zijn niet telefonisch bereikbaar. Inbox voicemail vol. Schandalig. Niet de eerste keer dat dit gebeurd.

Loes Holtermans
15 februari 2024

De bezorger was heel aardig en excuseerde zich meteen. Maar onze bestelling was meer als een uur te laat! Heel jammer! Telefonisch kregen we geen contact en er is ook geen contact met ons opgekomen. Jammer dit! Het eten was heerlijk. Maar doordat het veel te laat kwam hadden we ondertussen maar een boterham gegeten. Dit moet toch niet kunnen eigenlijk! Jammer Eddy’s

Nils Aerts
14 februari 2024

Eten was lekker maar vervolgens 2 uur te laat. En niemand konden we telefonisch bereiken. Erg jammer.

Hartman
14 februari 2024

Heerlijk!

Maaike
13 februari 2024

1.5 uur later dan gevraagd. Half uur officieel later. Niet van jullie gewend. Sushi was weer lekker.

Annelisa
5 februari 2024

Zat een stuk plastic tussen de sushi 😞

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
4 februari 2024

HEERLIJK!!!

Amber
3 februari 2024

Wij kregen geen wasabi of überhaupt sojasaus er bij. En er stond niet op geschreven welke de vegetarische variant was.

Sonja
29 januari 2024
Anke
27 januari 2024

Altijd even lekker, de spareribs zijn een aanrader.

Laura K
25 januari 2024

Vriendelijke bezorger

Liesbeth
25 januari 2024

Helaas heeft Stan van Eddy Sushi niet de klantvriendelijkheid award gewonnen. Als je sushi bestelt met bezorgtijd tussen 17u en 18u. En rond 18:10 is het er nog niet en je belt omdat je straks weg moet. En er wordt door Stan gezegd oja de bezorger stond in de file en komt er nu aan. En je vraagt of ze dan de volgende keer wellicht even kunnen bellen als het vertraagd is (want dat wisten ze blijkbaar al). En je wordt dan bijna uitgelachen (althans zo klonk het). Tsja. Dan heb je voor mij een heel andere award gewonnen. En die zal ik hier maar niet hardop neerzetten.

Marc
20 januari 2024

Zoals altijd … gewoon prima!

Simone maessen
20 januari 2024

Weinig soyasaus

ftonoli87@gmail.com
13 januari 2024
Anne de Swart
12 januari 2024

Super lekker zoals altijd! Alleen had ik aangegeven dat ik geen wasabi en twee chopsticks wilde bij de bestelling (tegen vervuiling, zoals jullie ook promoten). We kregen helaas toch wasabi en drie chopsticks, wat we helaas weer weg hebben moeten gooien. Dat wilde ik even laten weten, want het is zo’n goed initiatief van jullie!

Dominique
11 januari 2024

Snel gebracht en heerlijk eten!

Dick van Mierlo
8 januari 2024

Heb het opgehaald. Was sneller dan verwacht klaar en de medewerkster was zeer vriendelijk. Top!

Saskia
7 januari 2024

De sushi is altijd heerlijk! Nu alleen op de surf en turf rol te veel peper, een smaak die overheerste en afleidde van de echte lekkere smaak. Dit zijn we niet gewend en was erg jammer. Volgende keer beter hopelijk.

Katja Muijres
7 januari 2024

Lekker en op tijd!

van E
3 januari 2024

Heerlijk, mooie presentatie, TOP

Jolanda Huijs
3 januari 2024

1,5 uur te laat... telefoonnummer niet bereikbaar. Je weet totaal niet waar je af en aan bent. Hele slechte service!

Reactie van Eddy's Sushi

Hoi Jolanda, inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en wij hopen dat het naar wens is opgelost.

Anke van Well
2 januari 2024

Enorm lang moeten wachten op onze bestelling. Een uur lang geprobeerd jullie te bereiken, kreeg een uur lang direct voicemail. Niks laten weten over de verzorging die een uur te laat was, niet bereikbaar. Ook niet via Instagram, daar namelijk ook berichtje gestuurd. Erg vervelend!

Reactie van Eddy's Sushi

Hoi Anke, inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en wij hopen dat het naar wens is opgelost.

Kleuskens
1 januari 2024

Vond de sushi deze keer echt van mindere kwaliteit dan normaal , was klef leek wel of hij niet vers was . Jammer normaal is dit niet het geval

Nicole Heijs
31 december 2023

Gewoonweg heerlijk 😋

Tamara
31 december 2023

Zoals altijd top kwaliteit en lekker

Verhoosel
28 december 2023
Wil
27 december 2023

Vori jaar hadden we oa de surf en turf box . Deze was veel gevarieerder dan de Kerstbox van dit jaar, deze was niet zo smaakvol. De tataki's waren weer heerlijk, evenals de spare ribs .

Lesly
26 december 2023

Werelds!

Robert
25 december 2023

Zoals altijd….. Top Sushi en super lekker!!

Klazien Derix
24 december 2023

Goeie service. Precies op tijd bezorgd. Heerlijke sushi

Caroline
24 december 2023

Heerlijk genoten van een kerst avond met eddy's sushi.. altijd lekker eten en heel gemakkelijk zelf op te warmen.

Familie Kuik
24 december 2023

T is en blijft een waanzinnige smaaksensatie ! Fijne feestdagen 🎄🎅

Bianca
23 december 2023

Was de eerste keer erg goed!!

Vergeldt-Verhaegh
21 december 2023

Bestelling was laat. Maar de bezorger belde netjes.

Nicole
21 december 2023

Kip poke bowl was niet lekker. Dit was al de tweede keer. Ben ik niet gewend, maar de kipstukjes waren niet lekker.

Fleur
21 december 2023

Lekker en veel vega opties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
20 december 2023

Was weer erg lekker en netjes binnen de aangegeven tijd afgeleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelleke
20 december 2023

Fijne service! Kon de bestelling nog aanpassen na plaatsen! Aardige mensen en ook zeer flexibel! De lucky boxen zijn een aanrader voor kleine kinderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
15 december 2023

De prijs is pittig, maar het zijn dan ook de beste en lekkerste shushi's

dominique
13 december 2023

Perfect!

Henk
9 december 2023

Lekker gesmuld van heerlijke verse sushi. Top kwaliteit 😋

patrick van mil
9 december 2023

sushi was prima, bezorging was netjes en mooi op tijd

Susanne Besseling
6 december 2023

De rijst was erg droog. Droger dan normaal.

Rutten
6 december 2023

Wederom besteld bij Eddy's. En weer geleverd op afgesproken tijdstip met mooie opgemaakte sushi schalen. Sushi ziet er vers uit en is met zeer mooie producten samengesteld, kleurrijk en bovenal smakelijk. .Echt een aanrader voor als je ook gasten krijgt en iets feestelijks voor wilt schotelen. TIP; Wel handig om zelf nog sojasaus op voorraad te hebben. Deze word meegeleverd maar wanneer je veel hebt besteld is het niet voldoende. Stokjes worden ook meegeleverd evenals groentechips. Kortom, een 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhoeven
27 november 2023
Sarah Noten-Putker
23 november 2023

het was weer heerlijk

freek
21 november 2023

het was lekker er zat alleen haar in mijn sushie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob Noten
19 november 2023

Heerlijk, heerlijk, heerlijk!

Patrick
18 november 2023

Heerlijk!!!

Mark Aerts
15 november 2023

De sushi was heerlijk! Mijn dochter was ook aangenaam verrast dat ze een handgeschreven verjaardagskaartje ontving om haar te feliciteren. Netjes gedaan!

Andre van Veen
13 november 2023

Bezorg moment geven jullie duidelijk aan, blokken van een uur. Wij hadden aangegeven tussen 17-18. Als ik bel om 10 over 18 wordt er aangegeven dat het binnen 10 min bij ons is en kort daarna belt de bezorger zelf die aangeeft dat hij nog uit Venlo moet vertrekken is de communicatie en bezorging onder elke maat. Aan het einde van de dag was de bezorging er om 18:35. Sommige van mijn gasten moesten weer met de trein hadden dus veel te weinig tijd om te genieten. Als je een uur bezorg tijd aangeeft kan je niet 35 minuten daarna komen (en ook niet daarvoor). Heeeeeeel slecht.

Nass
13 november 2023

Super!

Joep van Wegberg
8 november 2023

voor 't eerst een thuis bezorging Sushi besteld, super lekker en ziet er fijn uit!

Kersten
6 november 2023

Was er om 20.45 afspraak 19.00-3000 Telefonisch toegezegd voor ongemak een compensatie te ontvangen niet dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
4 november 2023

Altijd heerlijk! Super kwaliteit, echt genieten!

freek
30 oktober 2023

het eten is altijd goed het was alleen voor de 3de keer 30 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke
30 oktober 2023

De bestelling kwam 40 min. Later dan het aangegeven tijdvak en ik werd pas na 30 min. Gebeld hierover. Daarnaast waren de rollen die we kregen duidelijk kleiner dan vorige keren. Normaal hebben we altijd sushi over en nu hadden we te kort. We hebben zelfs nog een boterham gegeten omdat we niet vol zaten. En dat terwijl we ook nog meer hadden besteld dan een vorige keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacobs
29 oktober 2023

T was wat druk dus de bezorging was later dan de opgegeven tijd. Wel super opgelost! Maar tip voor Eddies laat even wat weten als de verwachting is dat de bezorging later zal zijn. Kwaliteit van de sushi was super. Dus alsnog heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke Tacken
29 oktober 2023

Bezorging was pas om 18.55 ipv de afgesproken 17-18u

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Pingen
28 oktober 2023

Altijd goed. Bezorging perfect en correct. Smaak super. Ik wil alleen sushi van hier!

Annelisa
27 oktober 2023

De sushi was helemaal door elkaar gehusseld. En daar betaal je dan 40 euro voor 2 rollen😔

Elke
18 oktober 2023

Heerlijke sushi maar er had best soya saus bij gemogen , beetje jammer ..

Dre Gommans
15 oktober 2023

Was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
13 oktober 2023

prima optijd

Fleur
13 oktober 2023

De bezorger had mij gebeld dat hij het niet kon vinden. Uiteindelijk was het gelukt en hebben we kunnen genieten van de bestelling.

Vera
13 oktober 2023

Wederom heerlijk gegeten!

Mieke
13 oktober 2023
Naomi
13 oktober 2023

De bestelling kwam netjes binnen het gekozen tijdvak aan en de bezorger was erg beleefd en vriendelijk. Super fijn dat het mogelijk was om de mango van de carpaccio te laten! Was overigens ook echt een heerlijke carpaccio en goed gevuld met de toppings! Echt een aanrader. De sushi was ook oprecht heerlijk, vers, mooi opgemaakt en vol van smaak. Ik ga snel weer bestellen en heb er spijt van dat ik hier niet al veel eerder besteld heb!

Suus Versleijen
11 oktober 2023

We hebben lekker gegeten. Echter was het niet het juiste wat wr hebben gekregen Ik bestelde zeker 2x kip. Maar kreeg 2x vis. Jammer want de kinderen lusten dit niet

Esther
10 oktober 2023
Lieke Janssen
7 oktober 2023

Beetje jammer dat je aangeeft een rol apart verpakt te willen hebben vanwege een allergie. Helaas wordt hier niks mee gedaan waardoor ik niks heb durven eten.

Annemiek Joosten
2 oktober 2023
Imke
29 september 2023

Bezorging te laat en duurt veel te lang

Alex
29 september 2023
Danielle de Bruin
28 september 2023

De Portebello was niet helemaal naar verwachting, de kaas was veel te vloeibaar. De Sushi was heel erg lekker, net als de hoeveelheid

Bianca Verdellen
25 september 2023

We hadden een verkeerde rol bij onze bezorging heb gebeld zouden een kortingcodes krijgen voor de volgende keer helaas niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert@informatievisie.nl
24 september 2023

Producten zijn prima mis alleen de saus in de pokebowl om het iets smeuïger te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Houben
24 september 2023
K
21 september 2023

Echt overheerlijke sushi en zeker de moeite en het geld waard

Kenny
18 september 2023

Lekker hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique den Mulder
18 september 2023

Top kwaliteit

Jaap Gubbels
17 september 2023

Rollen waren kleiner dan normaal. Smaak was zeker goed. Alleen de Mexican chicken was de chips gewoon echt taai. Dat was jammer.

S.V
16 september 2023

Lekkker❤️

Freddy Hermans
11 september 2023

Lekkere sushi! Echter, bij bezorging hebben ze al 2x het aangegeven tijdvak niet gehaald, met een overschrijding van 30+ minuten. Dit moet beter, met name als het al een late bezorging is. Liever aangeven dat het vol is, zodat je ergens anders kunt bestellen.

S Janssen
10 september 2023

De ebi garnalen waren koud. De rest smaakte prima. Bezorger was te laat. Dit gebeurd overigens vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remon
9 september 2023

Sushi was weer overheerlijk! We hadden dit keer de surprisebox, echt allemaal even lekker en ook rollen die we anders misschien niet zouden bestellen, zeker een aanrader dus!

Judith
7 september 2023

Weer heerlijk gegeten😁 Ga zo door !

Kelfkens
7 september 2023

Niet tevreden

Floor van den Oever
4 september 2023

Ik vond het assortiment en de originaliteit erg goed. Mijn inziens zit er in de rollen heel veel rijst naar rato. Dit maakt de smaak meliger en eenzijdiger dan andere plekken waar wij sushi hebben gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sportief
3 september 2023

Was weer top !!

Linda
28 augustus 2023

We hadden sushi besteld met de bezorgtijd om 20.00u. De actuele bezorgtijd was 20.50u wat echt te laat was. Hierdoor was de trek geen trek meer maar honger.. en je besteld sushi om te genieten van je eten en dat stadia was gepasseerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie beckers
27 augustus 2023

Bij zowel de vegie tsunamie als de vegie picasso miste ingrediënten. Bij de 1e was geen Zoete aardappel Chips aanwezig als topping en Bij de 2e geen amandelen. Beetje slordig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marisca
27 augustus 2023

Super lekker van gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katja
23 augustus 2023
Eef Hasbach
21 augustus 2023

Bestelling kwam helaas heel erg laat, als je besteld in een tijdslot van een uur verwacht je niet dat het nog een half uur later is. Ze hadden gebeld nadat de tijdslot tijd om was dat de bezorger eraan kwam maar dat schiet niet echt op als je al een uur wacht op je eten en honger hebt.