Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Bart
gisteren

Altijd super. Vandaag de lekkerste spareribs!!

Aukje
gisteren
Inge Pijpers
14 mei 2021

Wanneer ik bij jullie bestel weet ik altijd dat het goed gaat en ik van jullie overheerlijke sushi kan genieten. Wel is de prijs van jullie sushi aan de hoge kant, waardoor ik met mijn studentenloontje niet vaak kan bestellen... Wel is de kwaliteit super goed en begrijp ik de prijzen! Top zaak.

Kristel
14 mei 2021

Helemaal top! De sushi was echt heerlijk!

Lizzy
13 mei 2021
Dominique
12 mei 2021

Was weer heerlijk!!!

Nicole
10 mei 2021

Dat de sushi van Eddy's de beste is wisten we al, maar gisteren ook mogen genieten van de heerlijke, supermalse spareribs ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marij van Rengs
10 mei 2021

Ze waren iets vergeten, maar werd zsm nog gebracht met een kleine attentie erbij. De sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Domingus
9 mei 2021

Erg lekker en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Versleijen
9 mei 2021
Marcel
9 mei 2021

Perfecte sushi, perfecte levering (precies op de aangegeven tijd). We hebben weer genoten 🤗

Amber Peters
9 mei 2021

Top service, en top sushi! 🍣 We hebben er van genoten!

Suzanne van Maasakker
8 mei 2021

Precies op tijd bezorgd en heerlijke sushi!

Ans van den Elsen
8 mei 2021

Goed geregeld en heerlijk

Lennie
8 mei 2021

Wederom heerlijk !

Mel
7 mei 2021

Normaal altijd super tevreden maar de dynamite was veel te pittig (vaker gehad en niet te vergelijken) en de zalm roll bleef aan doos plakken en zag/voelde als oud.. jammer...

Tom Peelen
7 mei 2021

De stukken mogen iets kleiner, met name de eindstukken van de rol. Verder helemaal prima!

N.
7 mei 2021

De sushi was droog. Zeker niet meer de kwaliteit van een jaar geleden...

Fam. Verheijen
6 mei 2021

Alleen maar complimenten. alles is uitstekend verzorgd het smaakt heerlijk en vooral de bezorgdienst is geweldig. alles SUPER

Hoek
5 mei 2021
Nelly
3 mei 2021

De sushi’s waren heerlijk en de bezorging was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gon
2 mei 2021

Jammer dat de sushi's zo groot zijn. Ze zijn overheerlijk, maar te groot om in een keer in je mond te stoppen en als je ze in twee happen op wilt eten vallen ze uitelkaar. Verder super sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
2 mei 2021

Bezorging vroeg netjes of we voor de omgevallen koekjes nieuwe wilde ontvangen. Dit vonden we niet nodig. Later bleek echter bij de spareribs de saus en rode kool te ontbreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cheyenne
2 mei 2021

Het was heerlijk! Lekkerste sushi die ik ooit heb gehad!

Margo
1 mei 2021
Thomas
28 april 2021

Was weer top!

Pascal Hermans
28 april 2021

Lekker gegeten Fijn in Horst aan de Maas ook bezorgen

Vera
28 april 2021

Heerlijke en goed uitziende pokebowl en sushi. Tijd van bezorgen klopte met marge van 10 minuten.

HM
27 april 2021

top we hebben genoten

b.boom
27 april 2021

wederom fantastisch! ontzettend goed en verrassend lekkere creaties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Markus Beelen
27 april 2021

Goeie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
26 april 2021

Wij hebben weer heerlijk gegeten, allemaal nieuwe producten, mjammie! Chef Eddy en zijn team hebben er weer een feestje van gemaakt! Bezorging ietsjes later dan gewenst, maar ik werd hierover keurig gebeld, dat is ook een pluim waard!

Loek Thijssen
20 april 2021

bezorg tijd 17;45 eten bezorgt om 17;44 echt super service. en het eten smaakt gewoon heerlijk. kunnen andere sushi keukens nog wat van leren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
18 april 2021

perfect op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Dominique
18 april 2021

Geweldig!!

Bianca seelen
18 april 2021

Zoals altijd super Alleen kwamen wij een stukje huishoudfolie tegen in een stukje van de zalmrol. Optijd ontdekt. Verder heerlijk

Annet Wismans
18 april 2021
Charlotte
17 april 2021
Lotte
14 april 2021

Wederom was de sushi fantastisch! Daarnaast nog een overheerlijke toetje, cheescake, gehad. Deze op fb gezien met een super mooie opmaak. En zelfs bij de thuisbezorging was de cheesecake geweldig mooi opgemaakt in het bakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willems
14 april 2021

Heerlijk gegeten. Je proeft de versheid van de producten. Sushirollen indien mogelijk moegen dunner gesneden worden.

Harry
11 april 2021
Romee
11 april 2021

Kleine tip! Let goed op dat er geen haren op de sushi zitten. En dat de goede shushi rol in de doos zit. Verder was het HEERLIJK!

Marjon
9 april 2021

Heerlijke vega rolls! Aanrader!

Manon
8 april 2021

Zeer goede service en ook goed bereikbaar voor vragen achteraf :)

Nancy
8 april 2021

Netjes optijd, en natuurlijk weer overheerlijk!!

Michele
6 april 2021

Zoals altijd heeeeerlijk! Makkelijk besteld en ideale bezorging.

Michael
4 april 2021

Zoals altijd heel lekker en op tijd bezord

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes Holtermans
4 april 2021

Heerlijk gegeten! Zeer de moeite waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
4 april 2021

Ziet er mooi verzorgd uit en is superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariet Hellemons-Kleuskens
3 april 2021

Bestelling was optijd..Top👌 De shushi was heerlijk.😋😋😋 Gaan we zeker vaker bestellen.

Rosita
3 april 2021

Heerlijk en stipt op tijd!

Liek
3 april 2021

Gewoon top!!! Een lust voor t oog en de maag

Johan burhenne
3 april 2021

Lekker veel en uitstekend bezorgd net als altijd.

Petra
3 april 2021

De sushi rollen waren heerlijk. Bezorging ging volgens aangegeven tijd. Voor herhaling vatbaar.

Marian
2 april 2021

Heerlijk gegeten!

Sevenum
1 april 2021

Top!!

Joost Aarts
29 maart 2021

Wij hebben op aanraden van een kennis eens jullie sushi en pokebowls besteld. De bezorging was ruim op tijd en er zaten zelf paaseitjes bij de bestelling! Dat vonden wij erg leuk. De kidsbox garnaal en kip vielen zeker in de smaak bij onze 2 jongens. Ook een geweldig idee om er een kindersurpise ei bij te doen. Zelf hebben wij genoten van de zeer goed gevulde pokebowls, eenmaal Tuna en eenmaal Mexicaans. Alle ingrediënten waren vers en goed van smaak. Wat een feest, wij gaan zeker vaker bestellen :)

Suzanne Rutten
28 maart 2021

Heerlijk gegeten en prachtige presentatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina in 't Zandt
28 maart 2021

Super goede service & de allerlekkerste sushi!!!

Gwen
27 maart 2021

Zoals altijd super lekker, vers, en heerlijk van smaak. Ook de bezorging is altijd keurig op tijd.

Harold
26 maart 2021

Het was weer super lekker

Monique ten Doeschate
26 maart 2021

Heerlijk allemaal! Fijne servic, vriendelijke mensen!

Dominique
26 maart 2021

Geweldig!! Na succesvolle, hele harde werkdag verwent worden met overheerlijke sushi!

Mandy Cornelissen
26 maart 2021

Gewoon de beste die er is🤗

Jorijn van Enckevort
25 maart 2021

Heerlijk weer zoals altijd!

Esther
25 maart 2021

Heerlijke sushi!

Nika
23 maart 2021
Thomas
21 maart 2021
Gradje
21 maart 2021

Goeie handel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Minten
21 maart 2021

Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A-M
21 maart 2021

Heerlijk eten, goede kwaliteit en service. De stukjes van de uiteinde van de sushi rol mogen alleen iets smaller gesneden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liebet
21 maart 2021

Het smaakte weer heerlijk, werd door een keurige jongeman op tijd afgeleverd, maar het transport was niet helemaal vlekkeloos gegaan. De 3 rollen lagen door elkaar gehusseld waardoor de saus en ingrediënten in elkaar overliepen en het er bij het opdienen ook niet smakelijk uitzag. Daar is ruimte voor verbetering denk ik.

Suzanne
20 maart 2021

Heerlijk!

JB
20 maart 2021
Verhaegh
19 maart 2021

Heerlijk gegeten. We hadden helaas wel 2 stukjes plastic aan de truffel salmon rollen (aan de zalm) zitten.

M janssen
19 maart 2021

Super !

Dominique
18 maart 2021

Weer heerlijk!

Mieke
15 maart 2021

Niet goedkoop, maar het is het geld waard en de presentatie is echt top! Heel apart, helemaal mijn ding. Netjes op tijd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
15 maart 2021
Angela
15 maart 2021
roy
13 maart 2021

Erg lekker !

Peter
12 maart 2021

Erg lekker voor herhaling vatbaar

Agaath van der Park
10 maart 2021

Als noordhollanders op vakantie in America moesten we na alle enthousiaste fb verhalen/foto's van jullie medewerker Carry natuurlijk kennismaken met Eddy's Sushi. FAN-TAS-TISCH !!! Ik schreef het al op facebook: jammer dat we zo ver weg wonen anders kregen jullie er per direct een vaste klant bij ! Kwaliteit, presentatie, bezorging .....voor alles verdienen jullie méér dan 5 sterren.

HD
10 maart 2021

Wederom een geweldige sushi mogen ophalen. We hebben voorheen bij andere sushi bars nog nooit zo’n heerlijke sushi gehad. Afhalen is superhandig, de mensen zijn altijd super vriendelijk. Tot de volgende keer weer!

Irina
9 maart 2021

Perfecte service, overheerlijke sushi en een zeer attent kaartje erbij voor de jarige bij ons thuis. Kortom: een aanrader!!

Paula
8 maart 2021

Zoals we gewend zijn: Super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
8 maart 2021

Erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
6 maart 2021

Prima op de afgesproken tijd en heerlijk gegeten😀

Lara Beurskens
4 maart 2021
Mark
3 maart 2021
Chantal
2 maart 2021

Heerlijke verse Pokebowl. Netjes op tijd bezorgd. Zeer smaakvol en daarnaast ook een lust voor het oog... Dit smaakt naar meer!

linders
1 maart 2021

Het bestellen verliep goed via de site, meteen de bevestiging via mail binnen. Thuisbezorgd volgens afgesproken tijdstip. En de Sushi was OVERHEERLIJK !

Rianne
1 maart 2021

Smaakvolle sushi die er ook nog eens goed uitziet en op tijd bezorgd werd. Enig minpunt is de dikte van de sushi (niet in een keer in de mond passend).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derix
1 maart 2021

Weer sushi van Eddy's besteld zoals altijd erg lekker. Grote porties. Optijd bezorgd

Joost Vissers
1 maart 2021
Michelle
28 februari 2021

Heel lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
28 februari 2021
Nadeche Meulendijks
26 februari 2021

Het was heerlijk! Opmaak van het gerecht,echt super!!!

Sevenum
26 februari 2021

Geweldige smaak, supersnelle service!!

Versleijen
25 februari 2021

Heerlijk genoten van de sushi, alles was netjes verzorgd. Een dikke 10

Dominique
22 februari 2021

Weer heerlijk!!!!

freek
22 februari 2021

gewoon de beste zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
21 februari 2021

Super eten en super bezorging, een echte aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
21 februari 2021

Heerlijke sushi. Grote rollen. Mooi opgemaakt. Levering gratis en netjes op de afgesproken tijd ! Absolute aanrader !!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd weerden
21 februari 2021

Het was echt buiten gewoon heerlijk!! Beste sushi restaurant van Nederland

Maria Joosten
21 februari 2021

Was heerlijk geweldig lekker mmmm

Mandy Brunsveld
20 februari 2021

Bezorging ondanks afsluiting A73 en vooraf vermeldde vertraging keurig op tijd een verrukkelijke carpaccio en spareribs. HEEEEEEEEEEEEEERLIJK

Tanja
20 februari 2021

Sushi was slap gedraaid. Smaak wel goed. Toppings waren week ipv knapperig.

Roos
20 februari 2021

Weer super gegeten en de bezorging was ook goed. Precies op de afgesproken tijd.

Cuijpers
19 februari 2021

Was weer super lekker👍😋

Mike
19 februari 2021
Jozijna
19 februari 2021

Blijft gewoon erg lekker!! Keer op keer

Loes Nolden
18 februari 2021

Heerlijk gegeten! Top!

Sonia
18 februari 2021

Het ziet er goed uit en smaakt heerlijk!

Danielle Lijnders
16 februari 2021
Lenny
15 februari 2021
Mara
15 februari 2021

Lekker op tijd, vega netjes apart van de vis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
14 februari 2021
Nancy Arts
14 februari 2021

Wat een smaaksensatie!! Echte aanrader! Dus voor heerlijke sushi moet je toch echt bij Eddy zijn! 😍😍😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzan
14 februari 2021
Maessen
14 februari 2021

Het was super lekker. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
14 februari 2021

Heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
14 februari 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gon
13 februari 2021

Heerlijk, en een feest om te zien!!! Een tip, de stukjes zijn net te groot om in een keer op te eten. En als je erin bijt vallen ze uit elkaar. Ze zouden wat mij betreft net een maatje kleiner mogen. Verder een dikke 10!!

Saskia
13 februari 2021

Het was weer genieten!!

Marielle
7 februari 2021

Heerlijk, zeker de garnalen burrito

Lw
7 februari 2021
Annemie Christians
7 februari 2021

Goed verzorgd, lekker van smaak. Top!!

Vergeldt
7 februari 2021
Nicole Jacobs
7 februari 2021

Super service en heerlijk

Gerda
6 februari 2021
Nic
6 februari 2021

Top! Aanrader

Rianne
5 februari 2021

Bezorgd op geplande tijd👌 Smaakte nog beter dan verwacht😋 Aanrader voor iedereen 💪 Ga zo door!! Alleen wachten ze hier nog op de spareribs 😅 dus de volgende bestelling zal weer snel volgen..... Groetjes!!!

Op den Kamp
5 februari 2021

Op tijd bezorgd, zag er heerlijk uit en smaakte fantastisch. Was onze eerste bestelling, maar zeker voor herhaling vatbaar!

Christa
1 februari 2021

Het was heerlijk! Fijn dat jullie ook in Horst ad Maas bezorgen

M. Spreeuwenberg
1 februari 2021

Heerlijke sushi, goed verzorgd en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelie Verheijen
31 januari 2021

Het was weer voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
31 januari 2021

Weer heerlijk genoten vanavond. Blijfr echt een traktatie de sushi van Eddy's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
31 januari 2021
Harold Gielen
30 januari 2021

Echt super lekker gegeten, en het was de fooi dik en dubbel waard! Leuke attentie erbij ivm met speciale gelegenheid. Echt super leuk.

Leny
30 januari 2021

De bestelling werd ruim op tijd gebracht, we hebben heerlijk genoten van de gerechten met de sauzen. Super kwaliteit en alles was netjes verpakt. TOP 👍

EC
30 januari 2021

Genoten wederom!

Mascha Tijssen
29 januari 2021

Prima op tijd bezorgd en heerlijk gesmuld.

Dominique
26 januari 2021

Weer super!!!! Zo lekker om je vingers bij op te eten!

Kim Peelen
26 januari 2021

Was weer super.

Maaike kamps
24 januari 2021

De chips/krokantjes waren erg soft/nat. Dit is jammer en voegt niks meer toe ....behalve dat het er mooi uit ziet. Zou ze los in een zakje erbij doen of gewoon weglaten. De rest was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 januari 2021

Goede service en heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.
23 januari 2021

De nieuwe club sandwich is echt een aanrader! Super!

Annemiek
23 januari 2021
Pim
23 januari 2021
Rianne
22 januari 2021

Super goede kwaliteit sushi

Peggy
22 januari 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Theuntje
22 januari 2021

Altijd optijd. Altijd vers. Altijd heeeerlijke sushi! Altijd de beste!

DdK
22 januari 2021
Mariet van den Munckhof
22 januari 2021
Marij Theeuwen
21 januari 2021
Marian
21 januari 2021

Heerlijk gegeten !!! Perfect verzorgd en bezorgd 🥳

Frank
20 januari 2021

Bezorging was veel te vroeg, waren bij toeval ol tijd thuis, bezorger heeft netjes gewacht 😃, zoals gewoonlijk erg lekkere sushi.

Aniek
18 januari 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijke sushi

Dominique
18 januari 2021

WAS WEER HEERLIJK!

Wendy Driessen
18 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk genoten van jullie heerlijke sushi. Goede service en netjes op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marij
17 januari 2021

Superlekker!! Een plaatje voor het oog!

Obers
17 januari 2021
Patrick Joosten
17 januari 2021

Het was weer super zoals altijd

Petra Vallen
16 januari 2021
Anthony
16 januari 2021

Keurig op tijd bezorgd en alleen al het aanzien is al om van te genieten. Heerlijk gegeten. Voordeel voor mij persoonlijk (ben wel de enige in huis) is zoveel keuze buiten de vis om.

Sylwia
15 januari 2021
Sharon
12 januari 2021
Kim Peelen
12 januari 2021

Was weer TOP

HB
10 januari 2021

Het was overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim van Schaik
9 januari 2021

Bestelling 1,5 uur te laat gekregen. Doordat het allemaal zolang duurde zat ik pas na 20:00 aan mijn avondeten. Ik vind niet dat jullie als bedrijf het kunnen maken om zoveel te laat te komen. Sushi was wel erg lekker.

Kelly
9 januari 2021
Marlies
9 januari 2021
Kyra
9 januari 2021

Helemaal fan van deze sushi! Super lekker. En heel fijn dat ze In verschillende regio's bezorgen! Enig puntje: je kunt zelf de bezorgtijd invoeren wat fijn is, maar ze kwamen een half uur te vroeg.

Nils
8 januari 2021
Wilmie
8 januari 2021
Bonny Brouwers
6 januari 2021

Heerlijke sushi zoals altijd !!

Kurvers
3 januari 2020
Fieke
3 januari 2020

Bezorging, presentatie en smaak was weer helemaal super! Sushi is echt van topkwaliteit en heel mooi opgemaakt, je kunt zien er proeven datver veel liefde en aandacht in gestopt wordt. Een echte aanrader voor iedereen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DdK
1 januari 2020
Carla
1 januari 2020

Heerlijke sushi, ziet er heerlijk uit. Goed verzorgd.

Marcel
31 december 2020

Zoals altijd super lekker! Deze keer ook wederom te veel besteld, haha

Michelle
30 december 2020

Roeland je hebt geluisterd goed gedaan.

Giulia
30 december 2020

Alles was top. De sushi was lekker en de bezorging was optijd.

Bram
30 december 2020

Top sushi!!

Jacobs
28 december 2020

Het was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
27 december 2020

Niks op aan te merken. Werdt op tijd bezorgd en het was weer heerlijk. De lekkerste sushi.

Johan Burhenne
26 december 2020

Lekker veel en extreem lekker. Dik tevreden.

Frank Van horrik
25 december 2020
Michel Hermans
22 december 2020

Als bezorgtijd 18.00u aangevinkt, in de bevestiging stond vermeld dat de bestelling om 17.30u geleverd zou worden. Vervolgens wordt de bestelling al om 17.15u geleverd (dus 3 kwartier vroeger dan gewenst).. Gevraagd naar kleinere stukjes (normaliter geen probleem), nu stond er op het bonnetje ‘sorry, doen we niet’. We bestellen regelmatig (altijd uiterst tevreden), maar helaas lijkt de kwaliteit achteruit te zijn gegaan. Dit is te proeven, maar ook zichtbaar. Gevraagd bij vrienden of zij de laatste tijd hetzelfde ervaren, waarbij dit beaamd wordt. We begrijpen de drukte en groei van het bedrijf, echter is het jammer om dit ook te bemerken in de kwaliteit.. Om deze reden zien wij voorlopig van een bestelling af. Hopelijk hebben jullie iets aan de feedback. Fijne feestdagen! Groetjes

Niek bovee
21 december 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
20 december 2020

Sommige stukken zijn te groot. Maar wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
20 december 2020
Inge
19 december 2020

Smaakte zoals altijd weer heerlijk!

Marleen
19 december 2020

Was weer heerlijk. Meerder malen hier besteld; presentatie is altijd top, smaken zijn top en bezorger was ook lief. Persoonlijk houd ik meer van kleinere sushi rolls hier in verhouding veel rijst tov vulling, dit zou ik liever anders zien. Maar volgende keer zeker weer bestellen; wij hadden de partybox meer dan genoeg voor 4 grote eters.

Camps
19 december 2020

Op tijd bezorgd en lekker gegeten

I huibers
18 december 2020
Petra
16 december 2020

De lekkerste sushi en weer prima op de afgesproken tijd bezorgd!

Roy Hermans
16 december 2020

Mooi versierd en heerlijk van smaak! Keurig op tijd en corona-proof afgeleverd door een vriendelijke medewerker. Echt een aanrader👍

Dorien
15 december 2020

Zoals elke keer: heeeerlijk.

Charlotte
12 december 2020
Tessa
9 december 2020

Smaakte heerlijk!

Pieter
8 december 2020

Lekkere verse sushi. Voor de kinderen had met meer avocado en komkommer bij mogen zitten. Bezorging was wat vroeger dan verwacht maar prima, beter dan dat het te laat geleverd word.

Koen
8 december 2020

Sushi was prima, bestelling zelfs half uur te vroeg afgeleverd dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
7 december 2020

Het was weer super lekker! En de kids vonden de kidsbox weer helemaal geweldig! Het was dit keer zelfs hun idee om weer eens te bestellen... ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudi
7 december 2020
Fam Straten
6 december 2020

Wederom top: vers, boordevol smaak, waar voor onze centen. En dat alles ook nog eens keurig bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
6 december 2020
An van enckevort
6 december 2020

T was weer heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stef
4 december 2020

Heerlijke luxe sushi waar je ze niet veel ziet.

Tess Massop
4 december 2020

Natuurlijk net zoals altijd heerlijk eten, goeie bezorging echt een leuke en vriendelijke jongen!

Nils
30 november 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els Everaerts
30 november 2020

Altijd perfect geregeld,vriendelijke bezorgers. Atijd heerlijk,super tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
29 november 2020

Heerlijk zoals altijd, ondanks de forse uitbreiding in gebied die eddys heeft momenteel blijft de sushi Kwalitatief masterchef waardig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber Peters
29 november 2020

Zoals altijd weer super lekker gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walter
29 november 2020

Sushi is op tijd bezorgd en bezorger was vriendelijk! Tot nu toe altijd tevreden over alle bestellingen! Alleen dit keer was de Dragon roll minder; had een wasabi achtige smaak die erg overheerste en daarom verder proefde je niks anders vd rol. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elise Keiren
29 november 2020

Het was heerlijk! Goede kwaliteit en net even bijzonderder dan “normale” sushi. Vond de bestelsite wel lastig. Niet overal zit een afbeelding bij en de afbeeldingen die er wel zijn kun je niet vergroten om even beter te kijken. Ook miste ik de informatie over hoeveel sushi er uit een rol gaat bijvoorbeeld. Even gebeld en vriendelijk antwoord gekregen. Ook het feit dat de avocado moest worden weggelaten was geen probleem. Nog even iets meer aandacht besteden aan de site en jullie krijgen van mij een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verdellen
29 november 2020

De bezorgde sushi producten waren uitstekend, en smaakten erg lekker. Bedankt.

Tieske van Berloo
29 november 2020
Inge
28 november 2020
Sander Görtjes
27 november 2020

Ik weet niet waarom, maar de sushi was dit keer echt beneden de verwachting. Of dat komt door de ervaringen uit het verleden en daarmee de ervaring weet ik niet, maar voor ons gezin (3) was de smaak niet wat we gewend waren. Bezorging was zoals altij punctueel 👌.

Sabine
25 november 2020

Mega...top!!!

Anne
22 november 2020

Het is was super lekker alleen was het 40 minuten later pas bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
22 november 2020

Zoals altijd: Ontzettend goede sushi, top bezorging. We werden zelfs netjes gebeld dat de bezorger iets vertraging had. Het ging slechts om 6 minuten. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
22 november 2020

Lekker zoals altijd! Simpelweg niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Hunter
22 november 2020

Net als vorige keer weer van een heerlijke diversiteit aan sushi mogen genieten!

boom
22 november 2020

ge-wel-dig!!! overheerlijke sushi, en zelfs n kwartier eerder geleverd dan gepland!

Hub
21 november 2020

Geweldige sushi en poke bowl!!

Harry
21 november 2020

Lekker lekker

Adela Kurzejewska
16 november 2020

sushi is lekker, maar in grote stukken gesneden waardoor het moeilijk is om t te eten. voor de rest gw goeie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cuijpers
15 november 2020

Was heerlijk en op exact de juiste tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doreen Verrijth
15 november 2020

Top

Henk
14 november 2020

De bezorger heeft netjes gemeld dat die iets later was als per email bevestigd. De kwaliteit van de geleverde sushi was heerlijk. Lekker gesmuld, een aanrader.

Anne
14 november 2020
Janneke
10 november 2020

Het was heerlijk!!!

Jandrik Knapen
10 november 2020
Miranda
9 november 2020

Heerlijke sushi en op en top verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge nellen
9 november 2020

Het zag er super mooi uit, en het smaakte héérlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
9 november 2020

Het was weer heerlijk.super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melina
9 november 2020

Super lekker! Niets meer aan veranderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
8 november 2020

Ze waren met bezorgen zelfs eerder dan verwacht. Prima! En het was weer ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linde
8 november 2020

Erg lekkere sushi! We hadden nog nooit eerder bij Eddy's besteld. Een leuke en lekkere ervaring. Ook voor onze 2 kleine kinderen. Snelle service. Vriendelijke bezorger.

Kim
8 november 2020

Heerlijke sushi! Als je deze een keertje gegeten hebt, wil je geen andere meer :)

Marij Theeuwen
8 november 2020

Voor eerste keer carpaccio besteld, echt heerlijk!!!!

Karin de Boer
8 november 2020

Het was weer heerlijk!! Netjes op tijd bezorgd! Geen opmerkingen

Lianne
7 november 2020

Top! Heerlijk gegeten, stipt op tijd en correct bezorgd! Wij komen graag een keer bij jullie eten zodra het weer mag!!

Michelle
7 november 2020

Super lekkere sushi en op tijd bezorgd!

Nathalie
7 november 2020

Sushi werd 3 kwartier te vroeg bezorgd, met als gevolg dat we dus een uur kwijlend erboven hebben gehangen totdat iedereen thuis was. Zag er prachtig uit en smaakte nog beter!

Patrick Joosten
7 november 2020

Heerlijk eten goed verzorgd en snelle levering Ga vooral zo door

Gielen
4 november 2020

Het was heerlijk! Ook de bezorging was precies op tijd. We hebben genoten!

Monique
3 november 2020

Heeeeerlijke poké bowl.. we hebben weer genoten😋😋

NM
3 november 2020
Kersten
3 november 2020
C.
2 november 2020

In het verleden altijd heerlijk gegeten en ook recent nog in het restaurant was het top. Gisteren voor het eerst besteld en helaas viel dit erg tegen. Besteld voor 18u, bestelling kwam 3 kwartier te laat, sushi smaakte niet meer vers, aardappelchips plakkerig en niet meer krokant, veel rijst weinig inhoud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Io
2 november 2020

Alweer bijna een uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
1 november 2020

Fantastische sushi, echt super lekker alleen de bezorging.....45 min te laat, beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vergeldt-verhaegh
1 november 2020

Het was HEERLIJK. alleen miste we 1 verrassingsei in een Kids box. Kids drama.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
1 november 2020

Op de site kon je niet eerder aangeven dan 19:15 terwijl ik al om 17:00 mijn bestelling ging plaatsen. Ze hadden dit veranderd naar 19:30 maar was er pas om 20:15. Ik ben hier echt heel erg teleurgesteld in. Wij komen altijd wat eten maar de bezorging is vreselijk

MATH
1 november 2020

Heerlijk gegeten

Kim
1 november 2020
E.Althuizen
1 november 2020

Het was allemaal super lekker en prima op tijd bezorgd!

Vera
31 oktober 2020

Voor de allereerste keer sushi besteld voor thuis. Het was overheerlijk en goed verzorgd. Dank je wel!

Judith
31 oktober 2020

Heerlijke, exclusieve sushi. Goede bezorgservice.

Sharon
29 oktober 2020

Wederom overheerlijke sushi! Bezorging was exact op aangevraagde tijd. Top!

Pim
28 oktober 2020

Super lekker en fijne bezorging. Bestellen online is heel eenvoudig!

Dominique
28 oktober 2020

Heerlijk!!!!!!

Frank
26 oktober 2020
Henk
25 oktober 2020

Veel te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
25 oktober 2020

Eten was zoals altijd heeerlijk! Alleen was mijn bestelling een uur te laat. Terwijl ik zelf heb moeten bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef. Miaschien in de toekomst zelf mensen op de hoogte stellen? Nu had mijn bezoek die geen sushi lust de frietjes al op en ik moest nog eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjevon Houwen
25 oktober 2020

De sushi was heerlijk. Alleen was het jammer dat de bezorger ruim 1 uur vóór de afgesproken tijd de sushi al kwam afleveren. Hier was ik niet op gerekend en vond ik dit niet heel fijn. Ik had niet voor niets een latere tijd opgegeven. Een kwartiertje eerder kan ik nog begrijpen maar ruim 1 uur te vroeg, lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Misschien een tip om hier de rijroutes beter op aan te passen?

Jenny
24 oktober 2020

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, en voor herhaling vatbaar! Erg lekker en bovenal super vers, aanrader!

Lonneke
24 oktober 2020

Super service en top kwaliteit sushi. Na 42 weken zwangerschap eindelijk weer heerlijke sushi gehad. Super bedankt!

Evy Aerts
23 oktober 2020
Bekerom
23 oktober 2020
Linda
23 oktober 2020

Heerlijke sushi!

Esther
23 oktober 2020

Genoten van de heerlijke sushi. Netjes verpakt, op tijd bezorgd en voorzien van een mooi pakketje met stokjes, soja ed. Een echte aanrader

Erprath
22 oktober 2020

Sushi was heerlijk alleen de kip was wat droog.